Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Tekninen Eristäminen

Application EC_APP_China_Truly (Renshou) High-end Display Technology

Solukumit

Umpisoluisella solukumilla on korkea höyrynkestävyys (μ arvo) ja alhainen lämmönjohtavuus (λ-arvo) matalissa lämpötiloissa. Yhdessä materiaalin joustavuuden kanssa solukumilla onkin erittäin hyvät ominaisuudet eristeenä teollisuuden kylmä- ja lämpöeristyksissä kuin myös kondenssieristeenä putkissa ja ilmanvaihtokanavissa.

Koska solukumieriste on saatavana letkuina yhdessä ripustusten kanssa ja levymateriaalina esimerkiksi venttiileihin, laippoihin ja suurempiin putkiin, pystyy koko laitoksen eristyksen tekemään samalla tuoteperheellä.

ISOPARTNERin valikoimassa on saatavilla myös erityisvaatimuksiin soveltuvia tuotteita. Valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi kohteisiin joissa vaaditaan matalaa savunmuodostusta, halogeenittomia tai klorideja sisältämättömiä tuotteita, UV-kestäviä tuotteita sekä korkeisiin lämpötiloihin soveltuvia solukumituotteita.

Mineraalivillakourut

Mineraalivillakouruja käytetään ensisijaisesti kylmä- ja kuumavesiputkistojen eristämiseen. Ne ovat myös erinomaisia käytettäväksi kondenssieristämiseen. Kourun ympärillä olevien kuitujen suunnan ansiosta mineraalivillakourun eristyskapasiteetti on korkea.

Kaikki putkikourumme LVI-asennuksiin on merkistä riippumatta varustettu lasikuituvahvisteisella alumiinifoliolla ja teippinauhalla pitkittäissulkemista varten. Kylmä- ja kondenssieristyksiä tehdessä kaikki muut liitokset on teipattava alumiiniteipillä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mineraalivillakouru ja tehtaalla asennettu alumiinifolio on luokiteltu palamattomiksi, joten niitä voidaan käyttää hyödyksi kohteissa, joissa eristyksille on erityisiä vaatimuksia, kuten poistumisreiteillä.

Termisk isolering 1
isover Ventilation

Lamellimatot ja ilmastoinnin lämpömatot

Lamellimattojen käyttökohteet ovat pääasiassa IV-laitteiden lämpö- ja kondenssieristys. Mineraalivillasta valmistetut kevyet ja mittavakaat laminoidut mattoja on helppo muotoilla ja asentaa pyöreisiin ilmanvaihtokanaviin, mutta matto toimii yhtä hyvin suorakaiteen muotoisissa kanavissa tai suuremmissa säiliöissä.

Mattoa voidaan käyttää myös suuremmissa LVI-putkissa – kannattaa kuitenkin huomioida, että mineraalivillakuitujen suunnasta riippuen eristepaksuutta on lisättävä verrattuna putkikouruihin. 

Mattojen alumiinikalvo toimii höyrynsulkuna kondenssieristyksessä. Lamellimatot on luokiteltu palamattomiksi ja hyväksytty käyttöön, jossa pintakerroksille on asetettu erityisvaatimuksia.

Verkkomatot

Mineraalivillaiset IV-verkkomatot on tarkoitettu käytettäväksi sekä pyöreiden että suorakaiteen muotoisten ilmanvaihtokanavien palo- ja/tai lämpöeristeinä. Niissä on galvanoidun verkon lisäksi toisella puolella joko mustaa alumiinifoliota tai beigeä kuitukangasta. Tuotteet on testattu ja hyväksytty nykyisten testistandardien mukaisesti.

Suorakaiteen muotoisille ilmanvaihtokanaville on myös laaja valikoima levyjä, jotka on suunniteltu paloeristykseen. Levyt toimivat myös liitosten teippaamisen jälkeen kondenssieristeenä asennuksissa. Samalla kun tuotteet toimivat passiivisena palosuojauksena halutulla palonkestävyydellä, tuotteet toimivat myös lämpö- ja äänieristeenä.

paroc-hvac-fire-blackcoat-net-mat

Yhteistyökumppanimme teknisten eristeiden puolella

Tutustu tarkemmin:

Byggplåt Isopartner SE

Peltipäällysteet

fire

Paloeristys

noise-control

Äänieristäminen

Tools_equipment

Tarvikkeet

Käyttökohteet_sectors

Käyttökohteet