Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Armacell

Innovaattorina ja johtavana joustavien eristemateriaalien valmistajana teknisessä eristyksessä Armacell tarjoaa ja kehittää toimivia ja turvallisia eristysratkaisuja jäähdytykseen, lämmitykseen, ääni- ja palosuojaukseen, joilla on kestävää lisäarvoa asiakkailleen.

Armacellin tuotteet auttavat merkittävästi vähentämään maailmanlaajuista energiankulutusta joka päivä. 
Yhtiöllä, jolla on kaksi pääliiketoimintaa, Advanced Insulation ja Engineered Foams, on yli 3 000 työntekijää ja 23 tuotantolaitosta 15 maassa. 

Armacell keskittyy teknisten laitteiden eristemateriaaleihin, korkean suorituskyvyn eristeisiin korkean teknologian ja kevyisiin sovelluksiin sekä seuraavan sukupolven Aerogel-teknologiaan.

ArmaFlex Ultima

Armaflex Ultima - elastomeerinen eristys vähäiseen savunmuodostukseen tulipalon sattuessa.

Armacell on luonut Armaflex Ultima -eristeellä maailman ensimmäisen joustavan teknisen solukumieristeen, jossa on suljetut solut ja jonka paloluokka on BL-s1,d0, ja se tarjoaa näin ollen vertaansa vailla olevan turvallisuuden tulipalon sattuessa. Tavalliseen tuotteeseen verrattuna Armaflex Ultima tuottaa 10 kertaa vähemmän savua. Tämä tarkoittaa, että Armaflex Ultima on hyväksytty käytettäväksi putkissa, joiden eristetty ulkohalkaisija on enintään 300 mm, poistumisreiteillä tai muissa tiloissa ja rakennuksissa, joissa on korkeat vaatimukset pintakerrosluokalle.

Letkujen ja levyjen, joiden seinämäpaksuus on 9 mm:stä 32 mm:iin, lisäksi järjestelmään kuuluu myös samasta materiaalista valmistettuja putkiripustimia ja yksikomponenttista erikoisliimaa.

Tutustu Armacell ultima -tuotteisiimme

AF / Armaflex - Putket ja levyt

Luotettava järjestelmä jäähdytysjärjestelmien eristämiseen ja kondenssin eristämiseen järjestelmissä, joiden vetolämpötila on jopa -50⁰C.

Optimaalinen yhdistelmä matalaa lämmönjohtavuutta ja korkeaa vesihöyryn diffuusiokestävyyttä tarkoittaa, että energiahäviöt ja vesihöyryn tunkeutuminen vältetään ja vähennetään, mikä myös minimoi eristyksen aikana tapahtuvan kondensoitumisen (CUI) ongelman. Laaja valikoima koostuu putkista ja levyistä, joita on saatavana useissa mitoissa myös valmiiksi liimattuna. Järjestelmä on täydellinen yksikomponenttisella erikoisliimalla ja AF/ArmaFix-putkiripustimilla.

AF/Armaflex on varustettu Microban®-antimikrobisella suojauksella, joka antaa lisäsuojaa hometta ja sieniä vastaan.

Näytä kaikki AF/Armaflex tuotteet

AF/ArmaFlex