Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

K-Flex

K-FLEX® on italialainen tuotantoyritys, joka on erikoistunut elastomeerisiin lämpö- ja äänieristemateriaaleihin. K-FLEX® yrityksellä on tuotantotoimintaa ja tytäryhtiöverkostoja ympäri maailmaa, jotta se voi palvella asiakaskuntaansa kaikkialla.
Sen monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja eri markkinasektoreille, joihin kuuluvat rakentaminen, kuljetus, petrokemiateollisuus ja uusiutuva energia. 

K-FLEX® on markkinajohtaja maailmanlaajuisesti paljolti siitä syystä, että se keskittyy toiminnassaan teknologisiin innovaatioihin ja tuotteiden laatuun. Nämä ovat keskeisessä asemassa energiankulutuksen hallinnassa ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä. 

K-FLEX® on esimerkki menestyksekkäästä italialaisesta yrityksestä, joka on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti. Yritys toimii 63 maassa ja sillä on tuotantoa kaikilla mantereilla sekä yli 3000 työntekijää.

Tutustu K-Flex-tuotevalikoimaamme

K-FLEX__ST

K-FLEX® ST

K-FLEX ST soveltuu kaikkiin siviili- ja teollisuussovelluksiin, joissa tarvitaan eristysmateriaalia, unohtamatta kuitenkaan hinta-laatusuhdetta: jäähdytys-, ilmastointi-, lämmitys- ja putkistotekniikka, säiliöt, putkiliitokset ja vesijohdot.

  • Korkea suorituskyky kaikkiin sovelluksiin lämpötila-alueella -165 °C:sta +110 °C:seen

  • Estää kondenssiriskin ja parantaa eristysominaisuuksia.energiansäästöä

  • Palotekninen käyttäytymisluokka euroluokka BL -s2, d0

  • Erittäin hieno suljettu solurakenne ja korkea tekninen laatu.suorituskyky

  • Kestää hometta, sieniä ja bakteereja
     
  • Kevyt ja joustava

Katso K-FLEX® ST-tuotteet