Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Rockwool

Rockwool hinnastot

2024
Download

Rockwool kourut talotekniikka

2024
Download

Rockwool kourut teollisuus

2024
Download

Rockwool matot ja levyt talotekniikka

2024
Download

Rockwool matot ja levyt teollisuus

ROCKWOOL on maailman johtava kivivillapohjaisten eristeiden valmistaja. ROCKWOOL-konserni tarjoaa täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle. Eristystuotteet pohjautuvat kivivillateknologiaan.

Nykyään ROCKWOOL toimii 39 maassa yli 11 000 työntekijän voimin. Maailmanlaajuiseen kysyntään vastataan konsernin 47 tuotantolaitoksen avulla. Konsernin pääkonttori sijaitsee ensimmäisen tehtaan synnyinseudulla Tanskan Hedehusenessa.

Rockwool_800_pipe_section

Rockwool tekniset eristeet

Rockwoolin tekniset eristeet ovat kosteutta hylkivää ja paloturvallista Rockwool-kivivillaa.

Teknisten eristeiden valikoimaan kuuluvat kivivillakourut- ja -matot sekä paloverkkomatot. Kaikki kivivillakourut ovat CE-hyväksyttyjä ja kuuluvat paloluokkaan A2. Kaikki tuotteet on valmistettu ROCKWOOL-kivivillasta, joka kestää yli 1000 ° C lämpötilaa ja on luokiteltu korkeimpiin paloluokkiin.

Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.

Rockwool-valikoimamme

Valikoimastamme löytyy seuraavat Rockwoolin tekniset eristeet:

  • Universal-eristyskouru
  • RW800-eristyskouru alumiinilaminaatilla
  • Ventimat Alu -ilmastointimatto
  • Lamellimatto
  • Conlit-palosuojaratkaisut

Kylmävesi- ja jäähdytysvesiputkia eristäessä täytyy varmistaa toimiva höyrynsulku, jotta kosteuden tiivistyminen putken pintaan saadaan estettyä. Teippaus toimii höyrynsulkuna ja ulkonäön viimeistelijänä. Putkieristeitä asennettaessa tulee eristeiden kiinnipysyvyys varmistaa käyttämällä esimerkiksi 0,9 mm:n teräslankaa.

ROCKWOOL_Flex_-_entinen_Universal-kouru
ROCKWOOL_800_Multi

RW800-eristyskouru alumiinilaminaatilla

RW800 on alumiinilaminaatilla päällystetty eristyskouru, jonka pitkittäisliitoksessa on asennusta helpottava ja nopeuttava teippisulkija. Teippi voidaan asentaa lämpötiloissa -10 – +50 °C.

Kouru kestää puristusta ja säilyttää muotonsa hyvin. Kouru on asennuksen jälkeen sileä ja siisti. RW800 sopii putkien lämpö-, palo-, kosteus- ja äänieristyksiin. Soveltuu myös kohteisiin, joissa putkiston lämpötila on korkea, jopa +650 °C.

Pienet koot on pakattu kartonkipakkauksiin (koko 400 mm x 400 mm x 1020 mm). Isot koot on kääritty muoviin (joko 3 kpl/pkt tai 1 kpl/pkt).

Ventimat Alu -ilmastointimatto

Kivivillasta valmistettu ilmastointimatto hylkii vettä ja kosteutta. Tuote on tasalaatuinen ja sitä on nopea ja helppo työstää. Eriste mukautuu hyvin myös kaareviin pintoihin. Ventimat-matto on optimaalinen hormien ja ilmanvaihtokanavien eristyksiin.

Ventimat on päällystetty vahvistetulla alumiinikalvolla. Paloluokka on A1. Tuote on pakattu muoviin, 50 mm matto 2 kpl/pkt, 100 mm matto on yksittäispakattu. Lavalla on 9 pakettia.

Klimarock_Alu
Rockwool_Lamellamat_Alu

Lamellimatto

Lamellimattoa käytetään ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden lämpö- ja kondenssieristyksiin. Rockwool-lamellimatto valmistetaan vettä ja kosteutta hylkivistä paloturvallisista kivilamelleista, jotka on liimattu villan kuitujen suuntaisesti.

Lamellimatto on taipuisa ja sen puristuslujuus on hyvä. Paperiin on merkitty leikkaamista helpottavat viivat. Lamellimaton päällyste on verkkovahvistettu alumiini.

Paloluokka on A2-s1,d0. Tuote on yksittäispakattu muoviin, pakkauksen pituus 1000 mm tai lavapakkauksessa 16 pkt/lava.

Conlit-palosuojaratkaisut

Conlit on ilmanvaihtokanavien palosuojaratkaisu, joka kattaa enemmän paloluokkia kuin aiemmat tuotteet. Osalla tuotteista on riittävä paksuus korvaamaan yhdellä tuotteella kaksikerrosratkaisun kanavissa, joille vaaditaan sekä palo- että lämpöeristys.

Conlit-matot ja -levyt on päällystetty mustalla pinnoitteella (alumiinifolio tai polyesterihuopa), jonka päällä on galvanoitu teräsverkko (reikäkoko 25mm). Teräsverkko on ommeltu päällysteen kanssa villakuituun ohuella teräslangalla.

Useat valikoiman tuotteet ovat jopa 30 % entistä kevyempiä, minkä ansiosta asentaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Sekä matot että levyt asettuvat vaivatta siististi kanavien päälle. Verkkomatot ovat myös helposti leikattavia.

Tuotteet on testattu EN 1366-1 mukaisesti ja niille on myönnetty VTT:n sertifikaatti VTT-C-12188-17. Paloluokka on A1.

Conlit Firemat on yksittäispakattu muoviin.
Conlit Fire Board EI120 on pakattu lavalle irtotuotteena ja muovitettu.
EI30 Fire Board on pakattu muoviin 3 kpl/pkt ja EI60 2 kpl/pkt. Lavalla on 9 pakettia.
Käytä asennuksessa Conlit-tuotesarjaan kuuluvaa teippiä, jolloin lopputulos on siisti ja häivyttää saumat näkyvistä.

Rockwool_Conlit Firemat EI60 EI90 EI120

Tilaa Rockwool tekniset eristeet meiltä

Olemme asiantunteva Rockwool-eristeiden jälleenmyyjä - meillä on yli 35 vuoden kokemus ja asiantuntemus eristealasta. Ota siis yhteyttä meihin, kun tarvitset apua Rockwool teknisten eristeiden valinnassa.

Autamme mielellämme!