Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Rockwool

ROCKWOOL joka on nykyään maailman johtava kivivillapohjaisten ratkaisujen valmistaja. Ensimmäinen ROCKWOOL-tehdas avattiin Hedehusenessa vuonna 1937. 
Nykyään Tanskassa toimii kaksi konsernin tehtaista - vuonna 1966 avattu Vamdrupin tehdas sekä vuodesta 1977 toiminut ja 2015 uudistettu tehdas Øster Doensessa.

Nykyään ROCKWOOL toimii 39:ssä maassa yli 11 000 työntekijän voimin. Maailmanlaajuiseen kysyntään vastataan konsernin 47 tuotantolaitoksen avulla. Konsernin pääkonttori sijaitsee ensimmäisen tehtaan synnyinseudulla Tanskan Hedehusenessa.

Rockwool_800_pipe_section

Rockwool tekniset eristeet

Rockwool tekniset eristeet ovat lahoamatonta, kosteutta hylkivää ja paloturvallista Rockwool-kivivillaa.

Rockwool teknisten eristeiden valikoimaamme kuuluvat kivivillakourut, lamelli- ja ilmastointimatot sekä paloverkkomatot. Kaikki kivivillakourut ovat CE-hyväksyttyjä ja kuuluvat paloluokkaan A2. Tarvittaessa Rockwool tekniset eristeet voidaan vielä viimeistellä pelti- tai PVC-päällysteellä.

Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.

Rockwool-valikoimamme

Valikoimastamme löytyy seuraavat Rockwool tekniset eristeet:

  • Universal-eristyskouru
  • RW800-eristyskouru alumiinilaminaatilla
  • Ventimat Alu -ilmastointimatto
  • Lamellimatto
  • Conlit-palosuojaratkaisut

Kylmävesi- ja jäähdytysvesiputkiin tulee aina tehdä höyrysulku, jotta saadaan estettyä kosteuden tiivistyminen putken pintaan. Teippaus toimii höyrynsulkuna ja ulkonäön viimeistelijänä. Putkieristeitä asennettaessa tulee eristeiden kiinnipysyvyys varmistaa mekaanisesti esimerkiksi 0,9 mm:n teräslangalla.

ROCKWOOL_Flex_-_entinen_Universal-kouru
ROCKWOOL_800_Multi

RW800-eristyskouru alumiinilaminaatilla

RW800 on alumiinilaminaatilla päällystetty eristyskouru, jonka pitkittäisliitoksessa on asennusta helpottava ja nopeuttava teippisulkija. Teippi voidaan asentaa lämpötiloissa -10 – +50 °C.

Kouru kestää puristusta ja säilyttää muotonsa hyvin. Kouru on myös asennuksen jälkeen sileä ja siisti. Kyseinen Rockwool tekninen eriste sopii putkien lämpö-, palo-, kosteus- ja äänieristyksiin. Soveltuu myös kohteisiin, joissa putkiston lämpötila on korkea, jopa +650 °C.

Pienet koot on pakattu kartonkipakkauksiin (koko 400 mm x 400 mm x 1020 mm). Isot koot on kääritty muoviin (joko 3 kpl/pkt tai 1 kpl/pkt).

Ventimat Alu -ilmastointimatto

Kivivillasta valmistettu ilmastointimatto hylkii vettä ja kosteutta. Tuote on tasalaatuinen ja sitä on nopea ja helppo työstää. Eriste mukautuu hyvin myös kaareviin pintoihin. Ilmastoinnin lämpömatto

Ventimat on päällystetty vahvistetulla alumiinikalvolla. Paloluokka A1. Tuote on pakattu muoviin, 50 mm matto 2 kpl/pkt, 100 mm matto yksittäispakattu. Lavalla 9 pkt. Ventimat-lämpömatto on optimoitu suodattimien, hormien, ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden lämmöneristyksiin.

Klimarock_Alu
Rockwool_Lamellamat_Alu

Lamellimatto

Lamellimatto on tekninen eriste, jota käytetään ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden lämmön- ja hikoilueristyksiin. Rockwool-lamellimatto valmistetaan vettä ja kosteutta hylkivistä paloturvallisista kivilamelleista, jotka on liimattu paperille villan kuitujen suuntaisesti.

Lamellimatto on taipuisa ja sen puristuslujuus on hyvä. Paperiin on merkitty leikkaamista helpottavat viivat. Lamellimaton päällyste on verkkovahvistettu alumiini.

Paloluokka A2-s1,d0. Tuote on yksittäispakattu muoviin, pakkauksen pituus 1000 mm tai lavapakkauksessa 16 pkt/lava.

Conlit-palosuojaratkaisut

Conlit Conlit on uusi ilmanvaihtokanavien palosuojaratkaisu, joka kattaa useampia paloluokkia kuin aiemmat tuotteet. Osalla tuotteista on riittävä paksuus korvaamaan yhdellä tuotteella kaksikerrosratkaisun kanavissa, joille vaaditaan sekä palo- että lämpöeristys.

Conlit-matot ja -levyt on päällystetty mustalla pinnoitteella (alumiinifolio tai fleece), jonka päällä on galvanoitu teräsverkko (reikäkoko 25mm), joka on ommeltu päällysteen kanssa villakuituun ohuella teräslangalla.

Useat valikoiman tuotteet ovat jopa 30 % entistä kevyempiä, minkä ansiosta asentaminen on helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Sekä matot että levyt asettuvat vaivatta ja siististi kanavien päälle. Verkkomatot ovat myös helposti leikattavia.

Tuotteet on testattu EN 1366-1 mukaisesti ja niille on myönnetty VTT:n sertifikaatti VTT-C-12188-17. Paloluokka A1.

Conlit Firemat on yksittäispakattu muoviin.
Conlit Fire Board EI120 on pakattu lavalle irtotuotteena ja muovitettu.
EI30 on pakattu muoviin 3 kpl/pkt ja EI60 2 kpl/pkt. Lavalla 9 pkt.
Entistä kevyempiä tuotteita on helppo asentaa. Käytä asennuksessa Conlit-tuotesarjaan kuuluvaa mustaa teippiä, jolloin lopputulos on siisti ja häivyttää ilmastointikanavat näkyvistä.

Rockwool_Conlit Firemat EI60 EI90 EI120

Tilaa Rockwool tekniset eristeet meiltä

Olemme asiantunteva Rockwool-eristeiden jälleenmyyjä - meillä on yli 35 vuoden kokemus ja asiantuntemus eristealasta. Ota siis yhteyttä meihin, kun tarvitset apua Rockwool teknisten eristeiden valinnassa.

Autamme mielellämme!