Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Meistä

ISOPARTNER Oy – yli 35 vuotta eristysalalla

ISOPARTNER (entinen HL Tech Oy) on keskittynyt 35 vuoden ajan yksinomaan teknisiin eristyksiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin. ISOPARTNER tunnetaan Suomessa teknisten eristysten asiantuntijana, jolla on vankka ja pitkäaikainen kokemus asiakkaidensa eristyshaasteiden ratkaisemisesta. 

Teknisten ja teollisuuden eristeiden erikoisosaamista

Liiketoimintamme selkärankana on vuosien kokemus ja asiantuntemus eristysalasta. Olemme keskittyneet teknisiin eristeisiin sekä teollisuuseristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin. Keskitymme siihen, minkä osaamme parhaiten ja toimimme kaikessa asiakaslähtöisesti.

Teknisten eristeiden erikoisosaamista

Asiantuntevin, tehokkain ja luotettavin

Kun kyse on teknisistä ja teollisuuden eristeistä, tavoitteenamme on olla koko Suomen:

  • asiantuntevin
  • tehokkain ja
  • luotettavin toimija.

Tämä on kova haaste, mutta olemme sitoutuneet siihen. Vuosien saatossa saamamme asiakaspalautteen perusteella voimme väittää, että siihen on myös päästy.

Kattava valikoima teknisen ja teollisuuden eristämisen tuotteita ja tarvikkeita

Osaava henkilökuntamme on aina valmis palvelemaan ja auttamaan asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaiset materiaalit jokaiseen kohteeseen. Palveluun kuuluvat myös tarvittavat tekninen neuvonta, asennusoppaat ja kattavat tekniset selosteet edustamistamme tuotteista.

Valikoimamme on erittäin kattava: tuotteita löytyy K-Flexin ja Armacellin solukumeista Parocin ja Rockwoolin villoihin, Kespetin peltituotteisiin sekä Danmatin PVC-tuotteisiin vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Tarvikevalikoimastamme löydät aina laadukkaat asennustarvikkeet eristeiden ja pinnoitteiden asentamiseen aina asennustyökaluja myöten.

IMG_0251

Olemme vastuullinen toimija

Tavoitteenamme on arvojemme mukaisesti kehittää jatkuvasti toimintaamme siten, että pysymme alan jälleenmyyjien eturintamassa niin teknisen osaamisemme, asiakaspalvelun kuin kaikenkattavan varastonhallinnankin puolesta.

Huolehdimme myös henkilöstön ammattitaidosta ja työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti, jotta tietotaito ja osaaminen pysyvät nykypäivän haasteiden tasalla.

Vastuullisena suomalaisena yrityksenä kannamme huolta ympäristöstämme niin tuotteittemme kuin työympäristönkin kannalta. Niinpä tuotevalikoimaamme onkin kelpuutettu vain alan laadukkaimmat sertifioidut tuotteet.

Tuotevalikoiman ohella huolehdimme ympäristöstä myös jätehuollon kautta noudattamalla tinkimättömästi ympäristönsuojeluun liittyviä lakeja, asetuksia ja vaatimuksia.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää tai sinulla on tekniseen eristämiseen tai eristeiden valintaan liittyviä kysymyksiä, soita tai lähetä meille viestiä.