Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Laskentaohjelmat

Laskentapalvelut ja -ohjelmat helpottamaan työntekoa

Käyttämällä ISOPARTNERin laskentapalveluja vähennät omaa työtäsi ja saat varmuuden projektiesi kannattavuudesta. TIPCHECK-auditoinnin avulla pystytään selvittämään energiahävikki ja laskemaan potentiaalinen säästö eristystä parantamalla.

Toimittajiemme laskentaohjelmalla voit helposti laskea eristepaksuuden, joka tarvitaan esimerkiksi energiahäviöiden minimoimiseen sekä nestetäytteisissä kuuma- ja kylmäputkissa että säiliöissä ja ilmanvaihtokanavissa.

Teollisuuden laskentapalvelu

Teollisuuden laskentapalvelu

Palvelu on tarkoitettu teollisuuden eristysprojekteihin tuomaan laadukkuutta, nopeutta ja säästöä. Palvelu ei sido asiakkaan pääomaa ja vapauttaa aikaa muihin projektin tehtäviin.

  • Materiaalien määrälaskennan
  • Mitoitukset
  • Teknisen tuen
  • Materiaalit ja osat toimitettuna työmaalle

ISOPARTNER hoitaa eristysprojektin suunnittelun, mitoitukset ja laskennan, jolloin aikaa jää muihin tehtäviin. Vastaamme materiaalimäärien ja mitoitusten oikeellisuudesta. Juuri oikea määrä tuotteita. Hoidamme myös osien, materiaalien ja tarvittaessa työkalujen ja tarvikkeiden toimituksen työmaalle tehokkaalla logistiikalla.

TEOLLISUUDEN LASKENTAPALVELU

TIPCHECK-auditointi – puolueetonta tietoa energiasäästöistä

TIPCHECK-auditoinnin tärkein tehtävä on tunnistaa tarkistettavasta kohteesta komponentit, joilla on suurin energiansäästöpotentiaali ja kannattavimmat takaisinmaksuajat. Tavallisesti suurin säästöpotentiaali on eristämättömissä osissa, mutta myös jo eristettyjen osien eristyksen parantaminen voi joskus tuoda huomattavia säästömahdollisuuksia. Yrityksen kannalta positiivinen sivutuote energiansäästölle on luonnollisesti rahan säästö. Energian hintojen noustessa se on entistä tärkeämpi näkökulma.

TIPCHECK-AUDITOINTI

TIPCHECK
Armawin_Armacell

Armacellin ArmaWin – ammattimainen laskin eristepaksuuden laskemiseen

Matalan lämpötilan eristyksen päätehtävänä on estää kondensoituminen. Eristeen paksuus ja sen asennus ovat ratkaisevia tekijöitä, kun halutaan varmistaa pitkäaikainen suojaus kondenssia vastaan.

Eristeen tarvittavan paksuuden laskemiseksi on tiedettävä putken ja ympäristön lämpötilat sekä suhteellinen kosteus, minkä jälkeen on määritettävä sekä eristeen että eristettävän kohteen (putki, kanava tai vastaava) lämmönjohtavuus ja lämmönsiirtokerroin. Armacellin ArmaWin helpottaa huomattavasti näiden laskelmien tekemistä.

ArmaWinin avulla voidaan laskea paitsi kondenssiveden hallintaan tarvittava eristyksen vähimmäispaksuus myös seuraavat asiat: pintalämpötila, lämpötilan muutokset sekä virtaavissa että pysyvissä väliaineissa ja vesiputkien jäätymisajat. Ohjelma voi myös laskea kustannustehokkuuden eli sen, mikä eristepaksuus tuottaa investoinnille nopeimman tuoton.

Armacell Armawiniin