Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Peltipäällysteet

Peltipäällysteet LVI-, prosessi- ja IV-putkistoille

ISOPARTNER myy Kespet Oy:n laadukkaita, alalla arvostettuja eristeiden suojapäällysteitä. Valikoimistamme löytyvät LVI-, IV-, ja prosessiputkistojen segmenttipalakäyrät, putkivaipat sekä muotokappaleet (esimerkiksi kartiot, t-liitokset, t-kappaleet, päätteet) sekä erikoisosat. Tuotteet täyttävät alan kansallisten standardien ja rakennusmääräysten vaatimukset. Kaikki tuotteet voidaan valmistaa myös muiden kansallisten rakennusmääräysten ja standardien vaatimusten mukaisesti sekä asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

Peltipäällysteet kuuluvat A1-paloluokkaan (RakMK) E1 mukaan ilman testausta. Päällysteillä on paloa rajoittava vaikutus, eivätkä ne vapauta ilmaan myrkyllisiä savukaasuja. Sen sijaan eristeet pysyvät suojattuna ja palon leviäminen hidastuu. Päällysteidemme iskunkestävyys pidentää eristysten käyttöikää myös mekaanista kulumista vastaan. Tuotteet ovat asennusvalmiita ja täysin kierrätettävissä. Kiinnitys tapahtuu pop-niiteillä, ruuveilla ja pikalukoilla.

Suojapäällysteitä on saatavilla useilla eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla, kysy lisää myynnistämme.

OTA YHTEYTTÄ SAADAKSESI LISÄTIETOJA

Säiliöpeltipäällysteet

Säiliöpäällysteet

Valikoimassamme ovat myös Kespet Oy:n korkealaatuiset säiliöpäällysteet ja säiliövaipat esimerkiksi prosessilaitosten ja tehtaiden eristysprojekteihin. Säiliöille ja laitteille löytyvät vaihtoehtoina zeppeliini- ja kartiopäädyt. Kespetin kaikki päällysteet valmistetaan ja mitoitetaan asiakkaan tarpeiden ja tarvittavien standardien mukaisesti.

Päädyt valmistetaan PSK-standardin 3978 mukaan asennusvalmiiksi segmenteiksi tai lohkoiksi koottuna. Tuotteita voi tilata myös standardi-päätymallin mukaan, sekä omien mitoitusten pohjalta. Päätyihin voidaan toteuttaa useita erilaisia saumamalleja. 

Myymme myös säiliövaippoja pysty- ja vaakasäiliöille valmiiksi rei’itettyinä ja sikattuina mittojen mukaan. Vakiolimitys vaipan kehän suuntaisesti on 100 mm, ja kehän poikkisauma 30 mm. Tuotteet voidaan valmistaa myös muilla limityksillä tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Eristyskotelot

Laitteet, venttiilit ja laipat on syytä eristää, sillä ne suojaavat kohdetta mekaaniselta kulumiselta ja säästävät energiaa. Valmistamme eristyskotelot kaikille edellä mainituille asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Villapiikit, kotelolukot ja vaippaosan eristys kuuluvat eristyskotelon hintaan. Eristyskoteloon voidaan tehdä myös valmiiksi reikä asiakkaan ilmoittamien mittojen ja paikan mukaan. Koteloihin on valittavissa vahvistettu sauma, tai perinteisempi yksinkertainen sauma. Kotelot ovat saatavilla moniosaisina sekä kartiopäisinä pystykoteloina.

Autamme mielellämme

Eristyskotelot
Tukirakenteet

Tukirakenteet

Alus- ja tukirakenteet turvaavat eristeen ja suojapäällysteen asennuksen laadun ja varmistavat rakenteen tukevuuden. Tuotantomme valmistaa tukirenkaat ja rakenteet kaikille LVI- ja prosessiputkistoille ja pyöreille IV- ja LV-kanaville.

Valikoimastamme löytyvät myös tukiraudat matto- ja levyeristeille sekä kartioille, kannatinliuskat säiliökartion päällysteelle, kannatusteräkset (salmiakkipalat), alusraudat ja eristeen kiinnityspiikit. Materiaalit täyttävät alan standardien vaatimukset. Alusrakenteet, eristysmateriaalit ja suojapäällysteet yhdessä varmentavat prosessien toimivuuden suunnitellulla tavalla.

TARVITSETKO NEUVOJA? OTA YHTEYTTÄ

Peltikelat ja arkit

Kelojemme standardileveydet ovat 610 mm, 1000 mm ja 1250 mm. Tuotteet ovat myös saatavilla väripellistä (18 standardi värin valikoima) sekä kuumasinkittynä, alusinkittynä, ruostumattomana, haponkestävänä, alumiinisena ja alustuccona.

Kattava raakamateriaalivalikoima täyttää EN standardit ja CE-merkinnän edellytykset. Listat talorakentamiseen ovat saatavilla väripellistä ja galvanoidusta pellistä. Teollisuusrakentamiseen löytyy listoja kuumasinkitystä, alumiinista, ruostumattomasta ja väripinnoitetusta pellistä. Varastovalikoima kattaa 18 RR vaihtoehtoa.

Peltikelat ja arkit
Teollisuusprofiilit

Teollisuusprofiilit

ISOPARTNERilta saat asennusvalmiit katto- ja seinärakenteiden suojaprofiilit, jotka täyttävät standardin SFS 3914 ja CE-merkin vaatimukset. Vahva tuotantotekniikka mahdollistaa teollisuusprofiilien valmistuksen  myös paksummista ohutlevyraaka-aineista. 20 ja 45 teollisuusprofiilien tuotevalikoima on Suomen laajin ja kansainvälisesti kilpailukykyinen.

Teollisuusprofiileja valmistetaan 1000 ja 1250 mm leveistä ohutlevyraaka-aineista. Teollisuusprofiilit ovat saatavilla kalvotettuina, myös molemmin puolin. Hyötyleveys 20 profiililla 825 mm tai 1 100 mm ja 45 profiililla 600 mm, 750 mm tai 900 mm. Teollisuusprofiileita valmistetaan myös asiakkaan omasta ohutlevymateriaalista.

Tutustu tarkemmin:

Tekninen_Eristäminen_technical_insulation_banner

Tekninen Eristäminen

fire

Paloeristys

noise-control

Äänieristäminen

Tools_equipment

Tarvikkeet

Käyttökohteet_sectors

Käyttökohteet