Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Paroc

Paroc on yksi Suomen johtavista mineraalivillantuottajista sekä rakennuseristeiden että teknisten eristeiden alalla. Tuotteet valmistetaan palamattomasta kivivillasta.

Parocilla on laaja valikoima teknisiä eristeitä. PAROC HVAC -valikoima, jossa on LVI-asennuksiin soveltuvia tuotteita, PAROC FIRE -valikoima, jossa on paloeristysratkaisuja ilmanvaihtokanaviin, ja PAROC PRO -valikoima, jossa on teollisuuskäyttöön soveltuvia tuotteita.

Valikoima sisältää myös offshore- ja meriteollisuuteen soveltuvia tuotteita sekä rakenteiden paloeristykseen tarkoitettuja tuotteita.

Vuodesta 2018 lähtien Paroc on ollut osa Owens Corningia, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi eristys-, katto- ja lasikuitukomposiitteja.  

Yleiskatsaus Parocin tuotteisiin

Paroc HVAC Section Alucoat T

PAROC Hvac Section AluCoat T on alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Kivivillakourua käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

Tuotteisiin

Paroc_Alucoat_T
PAROC-Hvac-Fire-Mat-BlackCoat

PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat

PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat on mustalla verkkovahvistetulla alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillaverkkomatto pyöreiden ilmakanavien paloeristämiseen paloluokkaan EI120 asti. Tuote toimii myös erinomaisena lämmön- ja ääneneristeenä.

Tuotteisiin

PAROC Hvac Combi AluCoat T

PAROC Hvac Combi AluCoat T on usealle putkikoolle sopiva alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Tuotetta käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

Tuotteisiin

Paroc Hvac Combi AluCoat T