Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Paroc

Paroc hinnastot

2024
Download

Paroc kourut talotekniikka

2024
Download

Paroc kourut teollisuus

2024
Download

Paroc matot ja levyt teollisuus

2024
Download

Paroc matot ja levyt talotekniikka

Paroc on yksi Suomen johtavista mineraalivillavalmistajista. Parocilla on laaja valikoima teknisiä eristeitä, jotka ovat energiatehokkaita ja paloturvallisia. Tuotteet valmistetaan palamattomasta kivivillasta.

PAROC HVAC -valikoimassa on LVI-asennuksiin soveltuvia tuotteita, PAROC FIRE -valikoimassa on erilaisia paloeristysratkaisuja ilmanvaihtokanaviin, ja PAROC PRO -valikoimassa on teollisuuskäyttöön soveltuvia tuotteita. Valikoima sisältää myös offshore- ja laivateollisuuteen soveltuvia tuotteita.

Paroc valmistaa tuotteet Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa. Vuodesta 2018 lähtien Paroc on ollut osa Owens Corningia, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi eristys-, katto- ja lasikuitukomposiitteja.

Yleiskatsaus Parocin tuotteisiin

Paroc HVAC Section Alucoat T

PAROC Hvac Section AluCoat T on alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Kivivillakourua käytetään talotekniikan putkistojen lämpö- ja kondenssieristykseen.

Tuotteisiin

Paroc_Alucoat_T
PAROC-Hvac-Fire-Mat-BlackCoat

PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat

PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat on mustalla verkkovahvistetulla alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillaverkkomatto pyöreiden ilmakanavien paloeristämiseen paloluokkaan EI120 asti. Tuote toimii myös erinomaisena lämpö- ja äänieristeenä.

PAROC Hvac Combi AluCoat T

PAROC Hvac Combi AluCoat T on usealle putkikoolle sopiva alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Tuotetta käytetään talotekniikan putkistojen lämpö- ja kondenssieristykseen.

Tuotteisiin

Paroc Hvac Combi AluCoat T