Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Euroopan Teollisuuseristysyhdistyksen (EiiF)

Mikä on EiiF?

The European Industrial Insulation Foundation (EiiF) on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Yhdistys perustettiin 2009 kahdentoista kumppanin toimesta: Armacell, Bilfinger SE, Cape, FESI, G+H Isolierung, Hertel, Kaefer, Kaimann, Foamglas, Rockwool, ISOVER ja Termisol Termica. EiiF edistää kestävyyttä, vastuullisuutta ja kannattavuutta tarjoamalla teollisuuteen edistyksellisiä menetelmiä, joilla voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä ja lisätä kannattavuutta. Lisäksi EiiF:n toiminta lisää tietoisuutta teollisuuseristyksen tuomista monista hyödyistä.

ISOPARTNER: EiiF:n ylpeä jäsen

EiiF muodostuu yli 50 teollisuusalan yrityksestä koon vaihdellessa isoista kansainvälisistä yrityksistä aina keskikokoisiin ja pieniin yrityksiin. IPCOM ja siihen kuuluvat yritykset ovat EiiF:n jäseniä - we power sustainability!

TIPCHECK-auditointi tarjoaa työkalut ja ratkaisut energian säästämiseen

EIIF järjestää energia-auditoijan koulutusta, jonka tarkoituksena on antaa työkaluja ja ratkaisuja teollisuuden energiansäästämiseen sekä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen eristysratkaisuja parantamalla.

Koulutuksen nimi, TIPCHECK, tulee sanoista Technical Insulation Performance Check, vapaasti suomennettuna Teknisen Eristyksen Suorituskyvyn Tarkistus. Koulutus antaa valmiuksia arvioida nykyisen eristysjärjestelmän suorituskykyä ja esittää parempia ratkaisuja eristämiseen, jotta energiaa säästyy ja hiilidioksidipäästöt vähenevät. TIPCHECK-koulutus on standardisoitu auditointityökalu, joka on yhdenmukainen EN 16247:n ja ISO50002:n kanssa.

Lue lisää

EIIF TIPCHECK