Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Äänieristäminen

Putkien ja kanavien meluntorjuntaratkaisujen toimittajasi

ISOPARTNER tarjoaa erilaisia ratkaisuja rakennuselementtien eristämiseen monenlaisissa ympäristöissä, kuten hotelleissa, kouluissa, toimistoissa tai omakotitaloissa sekä teollisuudessa ja erilaisissa saneerauskohteissa. Toimiva äänieristys parantaa näissä rakennuksissa asuvien tai työskentelevien ihmisten mukavuutta.

Melu on yksi yleisimmistä häiriön lähteistä asuin- ja työympäristöissä. Suuri osa meluksi mielletystä melusta tulee putkiasennuksista. Vähentämällä melua luot paljon paremman ympäristön oleskella.

Sonotube tuoteperhe

ISOPARTNERin äänieristystuotteet 

SonoTube, Caldifol P ja Sonimass ovat ISOPARTNERin omaa tuotantoa. Nämä kolme eristettä soveltuvat erityisen hyvin LVI-äänieristämiseen. Tuotteet sopivat viemäreiden, ilmanvaihtokanavien ja putkistojen eristämiseen sekä Caldifol P ja Sonimass sopivat myös tärinäeristykseen. 

SonoTube on kourueriste, joka koostuu lasivillaputkikerroksesta ja joustavasta halogeenimassakerroksesta, joka ei sisällä PVC:tä. Tuotetta voi käyttää -20–80 ºC lämpötiloissa. Eristevahvuus 25 mm. 

SoniMass koostuu 30 μm:n alumiinifoliosta (lasikuituvahvisteinen alumiini ALU GRP tai musta alumiini ALU B), 1,6 mm:n joustavasta raskaskumista (täysin kierrätettävä) ja 10 mm:n polyeteenivaahdosta. Sonimassin paksuus on 12 mm. 

Caldifol P on joustava termoplastinen massamatto. Tuote sopii sisäkäyttöön 80 °C lämpötiloihin saakka. Caldifolista löytyy myös palonesto-ominaisuuksiltaan parempi versio, Caldifol FR (Fire Resistant). Caldifolia on saatavilla saatavilla 2,5 mm, 3,5 mm ja 6 mm paksuuksina.

Laadukkaita eristeitä äänenvaimennukseen 

PAROC tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja ratkaisuja äänenhallintaan. Parocin tuotteet ovat erinomaisia tiheän ja optimaalisen kuiturakenteensa sekä hyvän ilmanläpäisevyytensä ansiosta. Kivivillapohjaiset akustiset levyt luokitellaan yleisesti parhaaseen A-luokkaan äänenvaimennuskyvyn osalta. 

Paroc InVent

PAROC InVent 80 N3/N1
ArmaSound Sheet grey

Armacell luotettavaa laatua 

ArmaSound RD on monipuolinen solukuminen äänieriste, joka on suunniteltu käytettäväksi monissa erilaisissa kohteissa. Armasound on tehokas eriste, joka toimii myös tärinänvaimentimena. Tuote löytyy mattona valmiilla liimapinnalla tai ilman. 

ArmaSound RD matto

ArmaSound RD matto, itseliimautuva

 

 

K-Flexin täsmäratkaisu äänieristämiseen 

K-Flex tarjoaa täsmätuotteen äänieristykseen: K-Flex Fonikin. Solukuminen äänieriste toimii äänen eristämisessä absorboiden ääntä tai vaimentaen ääntä. K-Flex Fonik sopii esimerkiksi viemäriputkien sekä erilaisten laitteiden eristämiseen.

K-FONIK open cell

Kumppanimme akustisen eristyksen alalla

Tutustu tarkemmin:

Tekninen_Eristäminen_technical_insulation_banner

Tekninen Eristäminen

Peltipäällysteet.

Peltipäällysteet

fire

Paloeristys

Tools_equipment

Tarvikkeet

Käyttökohteet_sectors

Käyttökohteet