Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Äänieristäminen

Putkien ja kanavien meluntorjuntaratkaisujen toimittajasi

Kotona, työssä tai vapaa-ajalla, suurin osa ajasta vietetään rakennusten sisällä. Siksi on tärkeää, että tunnemme olomme mukavaksi sisätiloissa. Optimaalinen ympäristö luodaan oikean ympäristön lämpötilan, kosteuden ja valaistuksen ja sopivan äänieristyksen yhdistelmästä. Kaikki nämä tekijät on otettava huomioon rakennuksia suunniteltaessa, ja niillä on myös suora vaikutus rakennuskustannuksiin ja hankkeen lopulliseen arvoon.

ISOPARTNER tarjoaa erilaisia ratkaisuja rakennuselementtien eristämiseen monenlaisissa ympäristöissä, kuten hotelleissa, kouluissa, toimistoissa tai omakotitaloissa sekä teollisuudessa ja erilaisissa saneerauskohteissa. Seinien ja kattojen hyvä eristys parantaa näissä rakennuksissa asuvien tai työskentelevien ihmisten mukavuutta.

Melu on yksi yleisimmistä häiriön lähteistä asuin- ja työympäristöissä. Suuri osa meluksi mielletystä melusta tulee putkiasennuksista. Vähentämällä melua luot paljon paremman ympäristön oleskella. Jos melutaso vähenee 10 dB(A), ihmiskorva tulkitsee sen melutason puolittumisena.

Kumppanimme akustisen eristyksen alalla

Tutustu tarkemmin:

Tekninen_Eristäminen_technical_insulation_banner

Tekninen Eristäminen

Peltipäällysteet.

Peltipäällysteet

fire

Paloeristys

Tools_equipment

Tarvikkeet

Käyttökohteet_sectors

Käyttökohteet