Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Talotekniikka

ISOPARTNERilta ratkaisut LVI-asennusten tehokkaaseen eristämiseen

Lämpö- ja vesijohtojen, viemäreiden, ilmanvaihtokanavien sekä ilmanvaihtolaitteiden ja niiden putkistojen eristäminen vaikuttaa merkittävästi asuin- ja työympäristöjen terveellisyyteen, mukavuuteen ja turvallisuuteen. Lisäksi laadukas eristys edistää rakennusten energiatehokkuutta minimoimalla energiahäviöt ja vähentämällä siten kasvihuonekaasupäästöjä.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita putkien ja ilmanvaihtokanavien eristykseen ja autamme löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Oikeanlainen eristekokonaisuus vähentää kosteusvaurioita, parantaa energiatehokkuutta, vähentää melua ja on kestävä.

Eri materiaalit mahdollistavat korkeatasoisen ja tehokkaan eristyksen vaativiinkin kohteisiin. Asennusta helpottavat mineraalivillakourut tai joustavat solukumieristeet nopeuttavat työn valmistumista laadukkaasta lopputuloksesta tinkimättä. Meiltä löytyvät myös asentamiseen tarvittavat teipit, liimat ja muut työvälineet.

HVAC isopartner insulation

Mineraalivillakourut – sujuvaa asentamista

Putkikouruja käytetään ensisijaisesti kuumavesiputkien tai kylmävesiputkien lämmöneristeenä, mutta myös kondenssiveden eristämiseen. Kun mineraalivillakuidut kulkevat putken ympäri, saavutetaan erittäin hyvä eristyskyky ilman tarpeettomia energiahäviöitä.

Putkikourut on merkistä riippumatta päällystetty höyrynsulkuna toimivalla alumiinifoliolla ja varustettu pituussuuntaisella teippisulkimella, joka takaa nopean ja sujuvan asennuksen.

Kylmävesiputkia eristettäessä muut liitokset on tiivistettävä hyväksytyllä alumiiniteipillä. Putkikourut on luokiteltu palamattomiksi, joten niitä voidaan käyttää ilman pintaverhousta esimerkiksi poistumisreiteillä.

Alumiinilamellimatot – eri muotoisten kanavien eristykseen

Alumiinilamellimattojen alumiinipinta toimii tehokkaana höyrysulkuna ja lisäksi kivivilla hylkii vettä ja kosteutta. Matot on tarkoitettu ensisijaisesti IV-laitteiden kondenssieristykseen ja lämmöneristykseen.

Lamellimatot on helppo ja kätevä asentaa pyöreisiin ilmanvaihtokanaviin. Kondenssieristystä varten liitokset tiivistetään valmistajan hyväksymällä alumiiniteipillä. Lamellimattoja voidaan käyttää myös suorakaiteen muotoisissa kanavissa sekä säiliöissä ja muissa laitteissa.

Palamattomaksi materiaaliksi luokitellun pintakerroksen ansiosta matot on hyväksytty käytettäväksi esimerkiksi poistumisreiteillä.

Rörskålar_av_mineralull
K-flex_ST

Solukumieristeet – monipuoliset ominaisuudet eri tarpeisiin

Umpisoluisella solukumilla on erittäin hyvät ominaisuudet kondenssieristeenä, mutta se soveltuu hyvin myös putkijärjestelmien lämmöneristykseksi sekä mukavuusjäähdytys- ja ilmankäsittelyasennuksiin. Materiaalin joustavuus ja sekä erilaiset putkieristeet ja matot mahdollistavat monipuolisen käytön erilaisissa kohteissa.

Euroopan johtavien valmistajien tuotteista koostuva valikoimamme sisältää UV-kestäviä, halogeeni-, bromidi- ja kloridivapaita sekä paloturvallisia solukumieristeitä ja helppoon asennukseen esiliimattuja tuotteita tai joustavia letkuja.

Lisäksi valikoimaan kuuluvat eristetyt putkikannakkeet, joilla vältetään lämmön karkaaminen ripustuskohdista.

Integrity_Products

Integrity Products – lisäsuojaa eristämiseen

Patentoidut Integrity Plugz -tuotteet helpottavat eristyskohteiden ja eristeiden, putkistojen ja laitteiden kunnon tarkistamista, sekä mahdollistavat muun muuassa kosteuden poistamista jo asennetuista eristyksistä.

Toimitamme koko Integrity -tuotevalikoimaa, johon kuuluvat muun muassa: tarkastusluukut, lämpösuojat, kosteusilmaisimet, tyhjennysventtiilit, eristysten välikappaleet ja päätteet. Tuotteet on helppo asentaa ja ne kestävät korkeita lämpötiloja.

Goebel – korroosionkestävät ruuvit ja kiinnikkeet

Goebel valmistaa nimenomaan CUI:n torjuntaan varten kehitettyjä kiinnikkeitä ja ruuveja. DUPLEX -nimellä tunnistettavat tuotteet kestävät korroosiota huomattavasti tavallisia kiinnikkeitä paremmin, sillä ne on valmistettu AISI 318LN ja AISI 316L materiaaleista. Tuotteissa on tarpeen mukaan valmiiksi integroituna vesieriste.

Kiinnikkeissä on myös Delta Coating -päällyste, joka vähentää kitkaa asennuksessa, toimii suojana materiaalien välillä ja estää korroosion syntymistä. Materiaali on myös noin kolme kertaa kovempaa ja kestävämpää kuin AISI 304, jota yleisesti kiinnikkeissä käytetään. Näin ollen DUPLEX ruuvit ja kiinnikkeet eivät katkea helposti tai menetä kierteitään asennustyön yhteydessä.

Goebel korroosionkestävät ruuvit ja kiinnikkeet

Yhteistyökumppanimme LVI-eristyksissä

Tutustu tarkemmin:

Løsninger tikl prosessindustrien

Teollisuus

fire

Paloeristys

Akustiikka_noise_controle_acoustic_insulation

Äänieristäminen

Newsbanner

Uutiset