Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Talotekniikka

ISOPARTNERilla on ratkaisut LVI-asennusten tehokkaaseen eristämiseen.

Eristämällä LVI-laitteita teemme asuin- ja työympäristöistämme terveellisempiä, mukavampia ja turvallisempia. Eristys edistää myös merkittävästi rakennusten energiatehokkuutta minimoimalla energiahäviöt ja vähentämällä siten kasvihuonekaasupäästöjä. Kattokaivojen putkien kunnollinen kondenssieristys auttaa vähentämään vesivahinkoja. 

ISOPARTNER tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sekä putkien että ilmanvaihtokanavien eristykseen. Eristyskohteeseen ammattilaisen kanssa valittu oikeanlainen eriste vähentää kosteusvaurioita, parantaa energiatehokkuutta, vähentää melua  ja pidentää eristyksen käyttöikää.

ISOPARTNERin valikoimaan kuuluu myös laaja valikoima eri materiaaleista valmistettuja pintaverhouksia sekä sisä- että ulkokäyttöön sekä asennustarvikkeita.

HVAC isopartner insulation

Mineraalivillakourut

Putkikouruja käytetään ensisijaisesti kuumavesiputkien tai kylmävesiputkien lämmöneristeenä, mutta myös kondenssiveden eristämiseen. Kun mineraalivillakuidut kulkevat putken ympäri, saavutetaan erittäin hyvä eristyskyky ilman tarpeettomia energiahäviöitä.

Putkikourut on merkistä riippumatta päällystetty höyrynsulkuna toimivalla alumiinifoliolla ja varustettu pituussuuntaisella teippisulkimella, joka takaa nopean ja sujuvan asennuksen.

Kylmävesiputkia eristettäessä muut liitokset on tiivistettävä hyväksytyllä alumiiniteipillä. Putkikourut on luokiteltu palamattomiksi, joten niitä voidaan käyttää ilman pintaverhousta esimerkiksi poistumisreiteillä.

Alumiinilamellimatot

Alumiinilamellimatot, joissa höyrynsulkuna toimiva alumiinipinta, on tarkoitettu ensisijaisesti IV-laitteiden kondenssieristykseen ja lämmöneristykseen. 

Matot on helppo ja kätevä asentaa pyöreisiin ilmanvaihtokanaviin. Kondenssieristystä varten liitokset tiivistetään valmistajan hyväksymällä alumiinifolioteipillä. Foliolamellimattoja voidaan käyttää myös suorakaiteen muotoisissa kanavissa sekä säiliöissä ja muissa laitteissa. 

Palamattomaksi materiaaliksi luokitellun pintakerroksen ansiosta matot on hyväksytty käytettäväksi esimerkiksi poistumisreiteillä.

Rörskålar_av_mineralull
K-flex_ST

Solukumieristys

Umpisoluisella solukumilla on erittäin hyvät ominaisuudet kondenssieristeenä, mutta se soveltuu hyvin myös putkijärjestelmien lämmöneristykseksi sekä mukavuusjäähdytys- ja ilmankäsittelyasennuksiin. Materiaalin joustavuus ja erilaiset putkieristeet ja matot mahdollistaa sen, että solukumia voidaan käyttää monenlaisiin asennuksiin.

Euroopan johtavien valmistajien tuotteista koostuva valikoimamme sisältää laajan kattauksen hyväksi havaittuja tuotteita. Valikoimaan kuuluu sekä esiliimattuja tuotteita että tuotteita, joilla on erityisominaisuuksia, kuten UV-kestävyys, halogeenittomuus ja kloridittomuus sekä tuotteita, joilla on alhainen savunmuodostus tulipalon sattuessa.

Valikoima sisältää myös täyden valikoiman putkikannakkeita, joilla vältetään hukkalämmön syntyminen ripustuskohdissa.

Integrity_Products

Integrity Products

Tuotteet on helppo asentaa ja ne kestävät korkeita lämpötiloja. Patentoidut Integrity Plugz -tuotteet helpottavat eristyskohteiden ja eristeiden, putkistojen ja laitteiden kunnon tarkistamista, sekä mahdollistavat muun muuassa kosteuden poistamista jo asennetuista eristyksistä. Toimitamme koko Integrity -tuotevalikoimaa, johon kuuluvat muun muassa: tarkastusluukut, lämpösuojat, kosteusilmaisimet, tyhjennysventtiilit, eristysten välikappaleet ja päätteet. 

Goebel korroosionkestävät ruuvit ja kiinnikkeet

Goebel valmistaa nimenomaan CUI:n torjuntaan varten kehitettyjä kiinnikkeitä ja ruuveja. DUPLEX -nimellä tunnistettavat tuotteet kestävät korroosiota huomattavasti tavallisia kiinnikkeitä paremmin, sillä ne on valmistettu AISI 318LN ja AISI 316L materiaaleista. Tuotteissa on tarpeen mukaan valmiiksi integroituna vesieriste. Kiinnikkeissä on myös Delta Coating -päällyste, joka vähentää kitkaa asennuksessa, toimii suojana materiaalien välillä ja estää korroosion syntymistä.
Materiaali on myös n. 3x kovempaa ja kestävämpää, kuin AISI 304 jota yleisesti kiinnikkeissä käytetään. Näin ollen DUPLEX ruuvit ja kiinnikkeet eivät kovinkaan helposti katkea tai menetä kierteitään asennustyön yhteydessä.

Goebel korroosionkestävät ruuvit ja kiinnikkeet

Yhteistyökumppanimme LVI-eristyksissä

Tutustu tarkemmin:

Løsninger tikl prosessindustrien

Teollisuus

banner our solutions

Valikoima