Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Teollisuus

Laajalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella ratkaisemme teollisuuseristyksen tarpeet

ISOPARTNERin pitkä kokemus ja laaja osaaminen eri teollisuudenalojen eristyksistä sekä kattava tuotevalikoima mahdollistavat erilaiset teollisuuseristyksien toteutukset suunnittelun tuesta asennusvalmiiden eristeiden toimittamiseen.

Prosessiteollisuudessa eristeillä ylläpidetään prosessissa vaadittavaa lämpötilaa ja varmistetaan prosessin laatu. Lisäksi eristämisellä voidaan vaikuttaa merkittävästi laitoksen energiatehokkuuteen ja vähentää päästöjä. Se säästää kustannuksia ja ennen kaikkea ympäristöä.

Laskentapalvelumme auttavat projektin mitoitusten, materiaalimäärien ja kustannusten laskennassa sekä sisältävät kokonaisvaltaisen palvelun eristeiden toimitukseen saakka.

Lisäksi teollisuuden TIPCHECK-auditointiin perehtyneet asiantuntijamme auttavat löytämään ne teollisuuslaitoksen kohteet, joissa on suurin energiansäästöpotentiaali ja kannattavimmat takaisinmaksuajat.

AdobeStock_415099576

Kestävyyttä ja suorituskykyä teollisuuden vaatimuksiin

Lämpötilavaihtelut, kosteus, UV-säteily, kuumuus, kemikaalit tai muu ulkoinen rasitus edellyttävät korkeatasoisia ja kestäviä eristemateriaaleja, jotka takaavat tehokkaan eristyksen sekä ylläpitävät putkistojen, laitteiden ja muiden komponenttien kestävyyttä. 

Teollisuuden vaihtelevissa olosuhteissa eristeen alaisen korroosion ehkäiseminen on kriittistä – se edistää rakenteiden pitkäikäisyyttä sekä vähentää kalliita korjaustarpeita. Valikoimamme sisältää useita ratkaisuja korroosioriskin vähentämiseen.

Moniin tarpeisiin ja eri lämpötila-alueille, -265–1 250 ⁰C, tarkoitettujen eristetuotteiden lisäksi ratkaisuihin kuuluvat eristeitä suojaavat peltipäällysteet sekä kiinnitysmateriaalit, työkalut ja muut tarvikkeet, jotka täyttävät teollisuuden olosuhteiden asettamat vaatimukset.

Laaja valikoima ratkaisuja

Laajan verkostomme avulla pystymme löytämään juuri sopivan vaihtoehdon. Valikoimaamme kuuluvat mineraalivillatuotteet muun muassa Parocilta, ROCKWOOLilta, ja ISOVERilta, joista jokaiselta löytyy ratkaisuja prosessiteollisuuteen.

Armacell tarjoaa teollisuuden vaatimuksiin suunniteltuja järjestelmäratkaisuja, joilla parannetaan energiatehokkuutta, estetään kondensaatiota ja korroosiota sekä hallitaan melua.

Lisäksi IPCOMIN kumppaniverkostossa on toimittajia erityisesti korkealämpöeristyksiin mutta myös kylmäeristyksiin. Kespetin peltipäällystevalikoima täydentää eristyksen suojaten eristeitä ääriolosuhteilta ja mekaaniselta kulutukselta.

Yhdessä valmistajien ja yhteistyöverkostomme kanssa meillä on projektin koosta riippumatta käytettävissämme oikeat tuotteet tarvittaviin tai vaadittaviin ratkaisuihin riippumatta siitä, kuuluvatko ne vakiovalikoimaamme.

AdobeStock_413141685
Kespet tuotteet seina

Peltipäällysteet varmistavat kestävän lopputuloksen

Prosessiteollisuudessa tarvitaan kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja. Valikoimassamme olevat eristeet ovat yksi osa ratkaisua eristäen kylmää ja kuumaa. Eristeet tarvitsevat kuitenkin päällysteet, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään vaihtelevia ja vaativia olosuhteita.

Ratkaisumme on Kespetin laadukkaat peltipäällysteet, joita valikoimassamme on kaikkiin prosessiteollisuuden tarpeisiin:

  • putket
  • käyrät
  • ventiilit ja laipat
  • säiliöt
  • päädyt
  • erikoisosat.

Peltipäällysteitä on saatavilla useilla eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla: Ne valmistetaan alan standardien mukaan ja tarvittaessa päällysteet voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Autamme mielellämme teollisuuden eristämisen kysymyksissä ja ratkaisujen löytämisessä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Yhteistyökumppanimme energia- ja prosessiteollisuuden eristyksissä

Tutustu tarkemmin:

Tekninen_Eristäminen_technical_insulation_banner

Tekninen eristäminen

banner our solutions

Valikoima