Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

TIETOA ISOPARTNERISTA

ISOPARTNER on enemmän kuin pelkkä toimittaja

ISOPARTNER on teknisen eristyksen asiantuntija ja olemme keskittyneet tarjoamaan ammattimaisia eristys-, pelti- ja passiivisen palontorjunnan teknisiä ratkaisuja ja testattuja tuotteita.

Yrityksen nimi ISOPARTNER kuvastaa sitä, mitä olemme aina olleet – kumppani eristyksessä. Asiakkaamme eivät ole vain asiakkaita, he ovat kumppaneita ja tavoitteenamme on vahvistaa heidän kilpailukykyään, jotta he menestyvät. Menestyäksemme tässä, meidän on oltava joustavia ja innovatiivisia voidaksemme tarjota uudenlaisia, räätälöityjä ja kestäviä ratkaisuja kumppaneillemme.

Ratkaisumme auttavat vähentämään energiankulutusta, parantamaan sisäilmaa ja estämään palon leviämistä.

HLTechOy

Visiomme ja liiketoimintakonseptimme

Jos tarvitset teknisen eristyksen, passiivisen palosuojauksen tai ohutlevytuotteiden ja -järjestelmien toimittajaa, ISOPARTNER on itsestäänselvä valinta. Liiketoimintakonseptimme kuvaa lyhyesti, miten haluamme palvella sinua asiakkaana: jos sinä menestyt, me menestymme. Se on pääperiaatteemme.

Lisätietoja yrityksestämme

Miten työskentelemme kanssasi?

ISOPARTNER tarjoaa henkilökohtaista palvelua kaikille asiakkaille ennen ostoa, oston aikana ja oston jälkeen. Koulutamme jokaisen toimipisteemme asiakaspalvelijoita jatkuvasti, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme yksilöllisen tuen ja teknisesti asiantuntijuuden kaikissa tiedusteluissa ja huolenaiheissa.

Valtakunnallisten toimipisteidemme asiantunteva henkilöstö, oma kuljetuskalusto ja laajat varastot takaavat sinulle ammattimaisen ja luotettavan toimituskumppanin.

Isopartner_entrepreneurial

Lisää meistä

News

Olemme osa IPCOMia

Osana IPCOMia, joka on rakennustuotteisiin ja eristykseen erikoistunut eurooppalainen yritysryhmä, voimme tarjota laajan valikoiman tuotteita ja järjestelmiä tekniseen eristykseen, palosuojaukseen, äänieristykseen ja rakennuslevyihin.

Uutisia_ja_päivityksia_Isopartnerista

Uutisia ja päivityksiä Isopartnerista

Tutustu uutisosiossa kaikkiin uutisiin uusista tuotteista, liiketoiminta-alueidemme mielenkiintoisista faktoista ja projekteista.