Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

ISOPARTNERin laaja valikoima saatavilla koko Suomessa

ISOPARTNER myy ja varastoi laadukkaita tuotteita sekä tarjoaa asiantuntemusta teknisen eristyksen, passiivisen palosuojauksen, kylmäeristyksen, äänieristyksen ja ohutlevyjen alalla.

Valikoimastamme löytyy laadukkaat solukumi- ja kivivillaeristeet sekä kiinnitysvälineet ja työkalut. Asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan kustannustehokkaimmat ratkaisut. Katso kattava tuotevalikoima verkkokaupastamme

VERKKOKAUPPAAN

Tekninen eristäminen

ISOPARTNERin valikoimaan kuuluvat markkinoiden parhaimmat tekniset eristetuotteet. 
Valikoimasta löytyy esimerkiksi K-Flexin, Armacellin, Parocin, Rockwoolin tuotteita.

Lue lisää

Peltipäällysteet

ISOPARTNERin valikoimasta löytyvät markkinoiden parhaat peltipäällysteet. Valikoimaan kuuluvat peltipäällysteet LVI-, prosessi- ja IV-putkistoille sekä säiliöpäällysteet ja kotelot.

Valikoimastamme löytyvät myös kaikki materiaalit, joilla tuotteet voidaan valmistaa. Valikoimassa on 18 standardiväriä sekä kuumasinkitty, alusinkitty, ruostumaton teräs, haponkestävä, alumiini ja alustucco. Kaiki peltipäällysteet voidaan valmistaa edellämainituista materiaaleista.

Lue lisää

Paloeristys

ISOPARTNERin valikoimaan kuuluvat markkinoiden parhaat paloeristeet. Valikoimasta löytyvät Parocin sekä Rockwoolin tuotteet.

Lue lisää

Äänieristäminen

ISOPARTNERin äänieristysvalikoimasta löytyvät markkinoiden parhaat tuotteet K-Flexin sekä Armacellin laaja tuotevalikoimasta. 

Lue lisää

Tarvikkeet

ISOPARTNERin tarvikevalikoima on rakentunut vuosien varrella tuotteista, jotka toimivat ja kestävät niille tarkoitetuissa tehtävissä. 

Valikoimamme koostuu markkinoiden johtavista tuotemerkistä, kuten esimerkiksi Kabi, Coroplast, Bolle, Kask, Knipex, Würth, Wonder Grip ja Wibe.

Lue lisää