Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Danmat

Danmatilla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten teknisiin eristyksiin kuuluvien tuotteiden valmistuksesta ja myynnistä. Danmat toimittaa PVC-päällysteitä ja niihin kuuluvia tuotteita mm. PVC-kulmia, T-kappaleita, PVC-kalvoa, niittejä sekä erilaisia kiinnikkeitä.

Tutustu kaikkiin Danmat-tuotteisiimme

Danmat_PVC-päällysteet

PVC-päällysteet

PVC-päällysteitä käytetään sisätiloissa suojaamaan näkyviin jääviä kylmä- ja kuumavesiputkia. Tiivis muovipäällyste suojaa eristetyt putkistot, kulmat ja muut putkiosat sekä venttiilit mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kosteuden tunkeutumista vastaan. Valikoimissamme olevilla korkealuokkaisilla tanskalaisilla Danmatin PVC-tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat iskunkestäviä ja pitkäikäisiä. Palotilanteessa ne sammuvat itsestään eivätkä muodosta palavia ja valuvia pisaroita.

PVC-kalvot ja -kulmat

PVC-kalvot ja -kulmat on suunniteltu antamaan LV- ja IV-putkien eristeelle suojaava päällyste. Kalvoja käytetään etupäässä sisätiloissa. Kalvot ovat lujia, syöpymättömiä ja korroosionkestäviä. Ne on valmistettu standardin 4140 mukaan.

Varastoi PVC-tuotteet alle 30 C°:n lämpötilassa kosteudelta ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Välttääksesi staattisen sähkön muodostumisen käsittele PVC-tuotteita mieluiten 20–23 °C:n lämpötilassa (suhteellinen ilmankosteus 50–60 %). Asentamisen helpottamiseksi suosittelemme tuotteen säilyttämistä joitakin tunteja huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa kylmässä kuljettamisen ja varastoimisen jälkeen.

Danmat_PVC-kalvot_ja_-kulmat
Danmat_Tuotemallit_ja_hinnat

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja PVC-päällysteistä ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme.