Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Danmat

Danmat Iso Systemsillä on yli 30 vuoden kokemus teknisten eristeiden tuotteiden valmistuksesta ja myynnistä. 
Danmat toimittaa pvc tuotteita täydelliseen eristysjärjestelmään: PVC-Kulmat, T-kappaleet, PVC-folio, Mansetit pvc ja alu materiaalista sekä pvc niitit.

Tutustu kaikkiin Danmat-tuotteisiimme

Danmat_PVC-päällysteet

PVC-päällysteet

Putkieristeiden päällystämiseen käytettävää PVC:tä valmistetaan polymeroimalla vinyylikloridia ja lämmittämällä sitä paineen alaisena. PVC kestää mekaanista kulutusta ja kemikaaleja hyvin.

PVC-päällysteitä käytetään sisätiloissa suojaamaan näkyviin jääviä kylmä- ja kuumavesiputkia. Tiivis muovipäällyste suojaa eristetyt putkistot, kulmat ja muut putkiosat sekä venttiilit mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kosteuden tunkeutumista vastaan. Valikoimissamme olevilla korkealuokkaisilla tanskalaisilla Danmatin PVC-tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat iskunkestäviä ja pitkäikäisiä. Palotilanteessa ne sammuvat itsestään eivätkä muodosta palavia pisaroita.

PVC-kalvot ja -kulmat

PVC-kalvot ja -kulmat on suunniteltu antamaan kaikille LV- ja IV-putkille suojaava kuori eristeen päälle. Kalvoja käytetään etupäässä sisätiloissa. Kalvot ovat lujia, syöpymättömiä ja korroosionkestäviä. Ne on valmistettu standardin 4140 mukaan. Päällystäminen on nopeaa ja helppoa.

Varastoi PVC-tuotteet alle 30 C°:n lämpötilassa kosteudelta ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Välttääksesi staattisen sähkön muodostumisen käsittele PVC-tuotteita mieluiten 20-23 °C:n lämpötilassa (suhteellinen ilmankosteus 50-60 %). Asentamisen helpottamiseksi suosittelemme tuotteen säilyttämistä joitakin tunteja huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa kylmässä kuljettamisen ja varastoimisen jälkeen.

Danmat_PVC-kalvot_ja_-kulmat
Danmat_Tuotemallit_ja_hinnat

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja PVC-päällysteistä ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme.