Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Climatech

Vuonna 1985 perustettu Climatech International on nopeasti asemoinut itsensä Euroopan johtavaksi joustavien kanavaliittimien, eristyskiinnitysjärjestelmien ja muiden kanavatarvikkeiden valmistajaksi. François Gohyn perustama Climatech on edelleen perheyritys, työllistäen 49 henkilöä, ja tuotteet löytyvät jo 70 maasta.

Climatech_CDF4

Hitsausnaulat eristeiden kiinnittämiseen peltiin ja teräspalkkeihin.

Valikoimaan kuuluu laaja valikoima hitsausnauloja, joissa on kiinteä aluslevy eristeiden kiinnittämiseen metallipintoihin. Nauloissa on kiinteä 38 mm:n aluslevy ja niitä saa eristettynä ja ilman. Eristämätön 30 mm:n aluslevy on ensisijaisesti tarkoitettu kattamattomien teräspaneelien asentamiseen teräsrakenteisiin.

Patjojen valmistuksessa käytettävät kokoonpanotarvikkeet

Climatech valmistamat aluslevyt ja lankakiinnikkeet soveltuvat monenlaisten eristepatjojen kiinnitykseen. Tuotteet soveltuvat myös hyvin korkeisiin lämpötiloihin. Tuotteet ovat nopeita asentaa, joka helpottaa eristysasennusta.

Climatech_CDF_Weldfasteners_hitsauskiinnittimet
Coroplast_SC_Selfadhesive_hangers_itseliimautuvat_ripustimet

Naula, jossa on itseliimautuva tausta

Valikoimista löytyy sinkitty ja itseliimautuva aluslevy, joka sopii eristeiden kiinnittämiseen suorakaiteen muotoisiin ilmanvaihtokanaviin ja muihin sileisiin tasaisiin peltipintoihin. Liimanaulan pohja on 50x50mm ja siihen on kiinnitetty tappi, jonka pituus on enintään 140 mm. Kulutus on 8–12 kpl/m2.

Johdoton hitsauskone - F-100 Cordless Stud Welder

F-100 CORDLESS STUD WELDER on akkukäyttöinen hitsauskone, jonka avulla eristysmateriaali voidaan kiinnittää peltilevyihin, kuten ilmakanaviin, yhdellä kertaa. F-100-hitsauskone varmistaa laadukkaan hitsauksen galvanoidulle ohutlevylle. F-100 on erittäin kevyt ja se tekee koneesta vaivattoman käyttää työmaalla.

F100-ACCU_Johdoton hitsauskone - F-100 Cordless Stud Welder