Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Climatech

Vuonna 1985 perustettu Climatech International on nopeasti asemoinut itsensä Euroopan johtavaksi joustavien kanavaliittimien, eristyskiinnitysjärjestelmien ja muiden kanavatarvikkeiden valmistajaksi. 
François Gohyn perustama Climatech on edelleen perheyritys, työllistäen 49 henkilöä ja tuotteet löytyy jo 70 maassa.

Climatech_CDF4

Hitsausnaulat eristeiden kiinnittämiseen peltiputkiin ja teräspalkkeihin.

Valikoimaan kuuluu laaja valikoima hitsausnauloja, joissa on kiinteä aluslevy eristeiden kiinnittämiseen metallipintoihin. Valikoima koostuu nauloista, joissa on kiinteä 38 mm:n aluslevy ja eristävä paperikerros foliolla ja/tai verkolla päällystettyjen eristystuotteiden kiinnittämiseen. Näitä nauloja on saatavana myös mustaksi lakatulla levyllä.  Valikoimassa on myös nauloja, joissa on eristämätön 30 mm:n aluslevy, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti kattamattomien paneelien asentamiseen teräsrakenteisiin.

Patjojen valmistuksessa käytettävät kokoonpanotarvikkeet

Climatech on myös merkittävä valmistaja, joka valmistaa monenlaisia eristepatjojen valmistukseen tarkoitettuja tuotteita, kuten aluslevyjä ja lankakiinnikkeitä. Tuotteet ovat helppoja koota ja helpottavat myös eristysasennuksen kokoamista ja purkamista. Tuotteet tarjoavat vahvat ja kestävät kiinnitykset myös korkeissa lämpötiloissa.

Climatech_CDF_Weldfasteners_hitsauskiinnittimet
Coroplast_SC_Selfadhesive_hangers_itseliimautuvat_ripustimet

Itseliimautuva naula, jossa on itseliimautuva tausta

Sinkitty itseliimautuva joustava kiinnike eristeiden kiinnittämiseen suorakaiteen muotoisiin ilmanvaihtokanaviin ja muihin sileisiin tasaisiin peltipintoihin. Asennetaan hyvin puhdistetuille pinnoille.  Liimanaulan pohja on 50x50mm ja siihen on kiinnitetty tappi, jonka pituus on enintään 140mm. Kulutus 8-12 kpl/m2.  Varastoidaan pienissä pakkauksissa, joissa on 100 naulaa kussakin kartongissa. Pakkaus sisältää myös lukitusaluslevyt.

Johdoton hitsauskone - F-100 Cordless Stud Welder

F-100 CORDLESS STUD WELDER on akkukäyttöinen hitsauskone, jonka avulla eristysmateriaali voidaan kiinnittää peltilevyihin, kuten ilmakanaviin, yhdellä kertaa.

F-100 CORDLESS STUD WELDER varmistaa laadukkaan hitsauksen galvanoidulle ohutlevylle. Akkukäyttöinen hitsauskone yhdistettynä pitkiin kaapeleihin ja kevyeen painoon tekee siitä sopivan työkalun työmaalle. Tämä kone käyttää kondensaattoripurkaustekniikkaa ja mahdollistaa kiinnikkeiden hitsaamisen ilman ylikuumenemismerkkiä metallilevyn vastakkaiselle puolelle.

F100-ACCU_Johdoton hitsauskone - F-100 Cordless Stud Welder