Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

HL Tech Oy:stä tulee ISOPARTNER

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa teille, että 1. lokakuuta 2023 alkaen HL Tech ei ole enää pelkkä yhteistyökumppani, vaan ISOPARTNER sekä nimeltä että käytännössä.

HL Tech osaksi IPCOM Groupia

HL Tech on perustamisestaan vuodesta 1983 lähtien kasvaneet Suomen yhdeksi johtavaksi teknisten eristeiden jälleenmyyjäksi. Vuonna 2023 HL Techistä tuli osa IPCOM-konsernia. 

IPCOM, jonka pääkonttori sijaitsee Belgiassa, on kunnianhimoinen ja nopeasti kasvava eurooppalainen yritysryhmä, joka on erikoistunut lämmöneristyksen, korkean lämpötilan eristyksen, passiivisen palosuojauksen ja äänieristyksen innovatiivisiin ratkaisuihin.

Osaksi ISOPARTNER-liiketoimintayksikköä

ISOPARTNERina HL Tech pysyy menestyvän IPCOM-konsernin alla. ISOPARTNER on IPCOMin tekniseen eristykseen erikoistuneen liiketoimintayksikön nimi.

ISOPARTNER toimii jo useissa Euroopan maissa – kuulumisessa tähän edistyksellisten yritysten ryhmään, jossa kaikki jakavat samat arvot, on monia etuja. Kansainvälisen verkoston ansiosta erottaudumme palvelussa ja osaamisessa entisestään. Näin voimme ennakoida nopeammin muutostilanteissa ja tarjota ja taata jatkossakin laadukkaita sekä erottuvia ratkaisuja.

Vuoden 2023 aikana HL Tech aloitti siirtymisen ISOPARTNERiin.
Meillä on ilo ilmoittaa, että yrityksen nimi tulee virallisesti muuttumaan HL Tech Oy:stä ISOPARTNER Oy:ksi 1. lokakuuta 2023 alkaen.

ISOPARTNER_logo

Palvelukeskeinen toimintatapamme säilyy

HL Techin palvelukeskeinen toimintatapa säilyy aivan niin kuin tähän asti. Samasta toimipisteestä palveleminen jatkuu ja esimerkiksi kuljetuspalvelut toimivat samalla tavalla kuin ennenkin. Avaamme uudet verkkosivut 2. lokakuuta 2023 ja jos haluat pysyä tietoisena toiminnastamme, seuraa meitä LinkedInissä.

Muutokset astuvat voimaan 2. lokakuuta 2023 

2. lokakuuta 2023 alkaen laskut, tiedotteet, sähköpostit ja muu viestintä tulee ISOPARTNER Oy:ltä HL Tech Oy:n sijaan. 

Odotamme innolla tulevaisuutta ja entistä menestyksekkäämpää yhteistyötä – olemme ISOPARTNERina sinun kumppanisi!

Yhdessä muiden ISOPARTNER-yritysten kanssa odotamme innolla laajentavamme tuotevalikoimaamme kaikille asiakkaille ja tarjoavamme ratkaisuja eristystarpeisiisi. 
Jos sinulla on kysyttävää nimenmuutoksestamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – vastaamme mielellämme kysymyksiisi.