Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Alan johtavaa osaamista yhden katon alta

Pidetään asiat yksinkertaisina – tämä on yksi toimintakulttuurimme ohjenuora. Se tarkoittaa sitä, että haluamme mahdollistaa alan parhaan ammattitaidon, osaamisen sekä laadukkaimpien tuotteiden löytymisen yhden katon alta. 

ISOPARTNER on osa kansainvälistä IPCOM-konsernia, joka on Euroopan johtava teollisuuden ja talotekniikan eristeratkaisujen jälleenmyyjä. Ipcom on perustettu vuonna 2010 Belgiassa, josta se on laajentunut päämäärätietoisesti ympäri Eurooppaa. ISOPARTNER Finland on kymmenes Euroopassa sijaitseva ISOPARTNER-yksikkö

Vaikka ISOPARTNERin taustalla on iso kansainvälinen konserni, on paikallisuus silti meillä toiminnan ytimessä. Suomen ISOPARTNER palvelee ennen kaikkea kotimaan toimijoita, hyödyntäen samalla ison verkoston tuomia etuja. Taustalla on vuosikymmenten kokemus Suomen markkinasta, kun täällä pitkään ja menestyksekkäästi toimineet yritykset HL Tech Oy ja Kespet Oy:n myyntiorganisaatio sulautuivat osaksi ISOPARTNERia.

Vuosikymmenten kokemus takaa parhaimmat ratkaisut teollisuuden eristysprojekteihin

Suomen markkinoille ISOPARTNER tuo entistä vahvempaa asiantuntijuutta eristämiseen ja sen mahdollisuuksiin. Kattava valikoima eristämisen tuotteita eri valmistajilta takaa sen, että asiakkaillemme on tarjolla alan parhaat ja innovatiivisimmat tuotteet. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että voimme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme projekteihin, ei vain yksittäisten tuotteiden toimittaminen. 

Teollisuuden eristysprojektien tueksi meiltä löytyvät muun muassa

  • teollisuuden laskentapalvelu
  • TIPCHECK-auditointi
  • tehokas kuljetusverkosto.

 

 

 

Nämä palvelut takaavat sen, että voimme toimia kumppanina isoissakin kokonaisuuksissa eristysprojektin alusta loppuun: 

TIPCHECK- auditointi auttaa löytämään ne kohteet ja ratkaisut, joilla eristämisestä saadaan parhaimmat hyödyt irti. Auditointi antaa puolueettoman näkemyksen tilanteesta ja tähtää ennen kaikkea energiansäästöön. 

Teollisuuden laskentapalvelu helpottaa ja nopeuttaa projektin toteutusta suunnittelusta tuotteiden toimitukseen. Sen tavoitteena on optimoida eristysprojekti mahdollisimman tehokkaasti – oikein mitoitetut eristeet ja ajantasainen toimitus säästävät hävikiltä sekä ylimääräisiltä varastointikuluilta.

Parasta osaamista ja tuotteita LVI-ammattilaisten työn tueksi 

Meille ratkaisukeskeisyys ja luotettavuus ovat toimintakulttuurin ytimessä: löydämme parhaimmat ja uusinta teknologiaa hyödyntävät vaihtoehdot asiakkaan tarpeeseen ja toimitamme ne lupausten mukaisesti. Samalla asiat pidetään mutkattoman simppelinä – meiltä saat yhden katon alta kaiken, mitä tarvitset: niin alan parhaan asiantuntijuuden kuin laadukkaimmat tuotteet. 

Valikoimamme sisältää kymmeniä tuotteita LVI-asennusten lämpö-, kosteus-, palo- ja äänieristämiseen. Eri valmistajien mineraalivilla- ja solukumituotteissa on huomioitu työtä nopeuttavat ratkaisut sekä materiaalit, jotka tekevät eristämisestä mahdollisimman pitkäikäisen ja tehokkaan. 

Tuotteita voit hakea suoraan myymälöistämme, joita löytyy viideltä paikkakunnalta Suomessa:

  • Vaajakoskelta
  • Tampereelta
  • Vantaalta
  • Turusta
  • Helsingistä. 

Paikallisten toimipisteiden henkilökunta palvelee taloteknisen eristämisen kysymyksissä ja monille henkilökunta onkin jo tuttua Kespetin ja HL Techin ajoilta. Kattavat varastot ja Suomen paras kuljetuspalvelu takaavat sen, että saat tarvitsemasi eristeet oikeassa aikataulussa. Tule siis poikkeamaan paikanpäälle tai rimpauta myyjillemme, niin hoidetaan eristysasiat kuntoon!