Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

ISOVER

ISOVER hinnastot

2024
Download

ISOVER matot ja levyt talotekniikka

ISOVER tarjoaa monenlaisia eristeratkaisuja erilaisiin käyttökohteisiin. Valikoimasta löydät turvalliset ja Suomen olosuhteisiin kehitetyt ratkaisut kaikkeen eristämiseen. Rakennuseristeet, talotekniikan eristeet, teollisuuseristeet, laitevalmistuksen eristeet tai laivaeristeet.

Isover_ULTIMATE

ISOVER ULTIMATE

ULTIMATE on ISOVERin kehittämä innovatiivinen, uuden sukupolven mineraalivilla. ULTIMATE yhdistää kaikki tavanomaisten palo-, lämpö- ja ääneneristystuotteiden edut. Lisäksi se tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä ja huomattavan painosäästön erinomaisen eristävyytensä ansiosta.  Tuote eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä, on ainutlaatuisen keveä, täysin paloturvallinen sekä soveltuu korkeisiin, jopa 700 asteen käyttölämpötiloihin!

ULTIMATE-mineraalivilla helpottaa eristäjän työtä huomattavasti. ULTIMATE-mineraalivillan kuidut ovat erittäin joustavia, ja siksi materiaali pysyy taipuisana ja on helppo asentaa hankalissakin käyttötilanteissa. Lisäksi ULTIMATE-mineraalivillan keveys helpottaa sen käsittelyä ja kuljetusta työmaalla.

ULTIMATE-mineraalivillan erinomaiset lämmöneristävyysominaisuudet saavutetaan myös pienellä eristepaksuudella, mikä mahdollistaa ohuet eristerakenteet myös korkeissa käyttölämpötiloissa.

Myös suunnittelijat hyötyvät ULTIMATE-mineraalivillan eduista. Kun tilaa on rajallisesti, ahtaita välejä ja vähän tilaa asennuspinnoilla, ULTIMATE-mineraalivillalla saadaan lisää pelivaraa suunnittelulle, sillä jo pienellä eristepaksuudella saadaan aikaan tehokas lämmöneristys.

ULTIMATE
Isover_ULTIMATE_syvätty

Valikoima ISOVER-tuotteita

  • U PROTECT Pipe Section Alu2
  • U Protect WM 4.0 Alu1 Black
  • U TECH Wired Mat 4.0
  • U TECH Slab 2.0