Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Sertifikaatit

Hiilineutraalija_Tehuolto

ISOPARTNER rajoittaa toimintansa ympäristövaikutuksia

Toteutamme älykästä jätehuoltoa ja valvomme rakennustemme energiatehokkuutta ympäristön säästämiseksi.

Hiilineutraali jätehuolto tarkoittaa yrityksen jätehuollon hiilijalanjäljen mittaamista ja mitattujen päästöjen kompensointia. Kompensointi tapahtuu sitomalla vastaava määrä hiiltä ilmakehään sertifioitujen metsityshankkeiden avulla. Palvelu pienentää siten yrityksen hiilijalanjälkeä ja on hyväksi ilmastolle.

Sertifioitujen metsityshankkeiden kautta edistämme hiilen sitomista sekä muita kestävän kehityksen tavoitteita. Ne esimerkiksi tukevat paikallista työllisyyttä ja lisäävät luonnon monimuotoisuutta. 

ISOPARTNER Oy:n luottoluokitus on AA

Tämä on toiseksi korkein luokitus seitsenportaisella luokitusasteikolla. Vain 9,8 % suomalaisista yrityksistä on saanut AA-luottoluokituksen.

Luottoluokitusjärjestelmässä suomalaiset yritykset luokitellaan seitsemään eri luokkaan. Korkeimmat luottoluokitukset, AAA ja AA, edellyttävät keskimääräistä parempia taloudellisia tunnuslukuja, positiivista liiketoimintataustaa, maksukäyttäytymistä ja riittävää toiminnan määrää.

AA-luokituksen saaneella yrityksellä on hyvä luottokelpoisuus ja normaalia pienempi luottoriski. Myönnetty luokitus takaa, että yrityksemme on vakavasti otettava ja luotettava toimija.

Suuret kiitokset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!

AA-logo-2023-FI
Dun-Bradstreet-alhaisin-riskiluokka-1logo-2023

ISOPARTNER Oy:llä on alhaisin riskiluokituksen

Kansainvälinen luottoluokituslaitos Dun & Bradstreet (D&B) on suorittanut ISOPARTNERille riskiluokituksen ja antanut yritykselle riskiluokituksen 1 hyvästä hallintotavasta.

Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun alhaisimpaan riskiluokkaan 1 kuuluu vain pieni osa suomalaisista yrityksistä – ISOPARTNER on yksi niistä.

Suomen vahvin AA-sertifikaatti

ISOPARTNER on yksi Suomen vahvimmista yrityksistä Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa ja olemme saaneet sertifikaatin "Suomen vahvimmat yritykset AA-luottoluokituksella".

Sertifikaatti on osoitus yrityksen luottokelpoisuudesta, positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, velkojille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Alfa-luokitukseen.

Vahvimmat sertifikaatti
luotettava_kumppani

Luotettava Kumppani®

ISOPARTNER on Luotettava Kumppani®, joka tarkoittaa, että hoidamme kaiken paperitöistä muihin töihin luotettavasti ja asianmukaisesti.