Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Kylmäeristys

Jotta kylmäasennukset toimisivat, komponentit on eristettävä sekä kondensoitumisriskin että lämpöhäviöiden minimoimiseksi. Koska jäähdytyksen kustannukset ovat useimmissa tapauksissa korkeammat kuin lämmön, tämä tarkoittaa huomattavaa energiansäästöä ja taloudellista säästöä.

Tehokas ja hyvin toimiva kondenssieristys estää korroosio-ongelman eristeen alla (CUI). Solukumieristeellä on korkea μ arvo (diffuusiokestävyys vesihöyrylle) ja alhainen λ-arvo (lämmönjohtavuus), ja näiden ominaisuuksien ansiosta se soveltuu loistavasti kylmien asennusten eristeeksi.
 
Solukumi on joustavaa ja sitä voidaan käyttää koko laitoksessa, mukaan lukien putket sekä venttiilit, laipat ja muut jäähdytyslaitteiston osat. Hukkalämmön minimoimiseksi saatavilla on laaja valikoima erilaisia putkikannakkeita eristyksille.
 
ISOPARTNERin valikoimassa on vakiotuotteita, jotka on suunniteltu käytettäväksi -50 ⁰C asti. Mikäli tarvitset tuotteita tätä alhaisempiin lämpötiloihin, ota meihin yhteyttä saadaksesi räätälöityjä ratkaisuja. Valikoimassamme on myös vakiotuotteita, jotka eivät sisällä halogeeneja, klorideja tai bromideja.

K-Flex ST letkut ja levyt

K-Flex ST letkut ja matot 

K-FLEX® ST tuotteet täyttävät kaikki talotekniikkaan sekä teollisuuden jäähdytykseen, ilmastointiin, säiliöiden eristyksiin, liitoksiin, vesiputkiin ja muuhun lämpöeristystä vaativiin käyttötarkoituksiin kohdistuvat vaatimukset.

Tuotteilla on paloluokituksen euroluokka BL-s2, d0. Lisäksi tuotteilla on alhainen lämmönjohtavuus, pitkä käyttöikä, erinomainen säänkesto ja korroosionkestävyys.

Tutustu F-Flex ST -tuotteisiin

Armaflex Ultima – solukumi, joka vastaa alhaisen savunmuodostuksen vaatimuksiin tulipalon sattuessa

Armaflex Ultima on solukumieriste, joka soveltuu jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmien kondensioeristykseen ja lämpöeristykseen. Tuotteella on hyväksyntä Euroluokassa BL-s1,d0 eristettyyn ulkohalkaisijaan 300 mm asti, joten se on hyväksytty käytettäväksi poistumisreiteillä tai muissa tiloissa ja rakennuksissa, joissa on korkeat vaatimukset savunmuodostukselle.

Valikoima koostuu letkuista ja matoista, joiden materiaalipaksuus on 9–32 mm, sekä samasta materiaalista valmistetuista välikappaleista sekä tuotteille soveltuvasta yksikomponenttisesta erikoisliimasta.

Katso Armaflex Ultima -tuotteet

ArmaFlex_Ultima_Tubes
Armaflex_AF_Kylisolering

AF/Armaflex – putket ja matot

AF/Armaflex on täydellinen järjestelmä sellaisten jäähdytysjärjestelmien eristämiseen, joiden käyttölämpötila on jopa -50⁰ C, sekä IV-laitteille. Valikoima sisältää putkia kiinnitysteipillä ja ilman sekä mattoja suurempien putkikokojen, venttiilien, laippojen ja muiden komponenttien eristämiseen valmiilla liimapinnalla että ilman liimapintaa. Valmis liimapinta helpottaa tuotteen asentamista esimerkiksi metalliin.

Tuotteet on varustettu Microban®-antimikrobisuojalla, joka tarjoaa lisäsuojaa mikrobeja, homeita ja sieniä vastaan.

TUTUSTU AF/ARMAFLEX-LETKUIHIN JA -MATTOIHIN

Kylmäeristyskumppanimme

Tutustu tarkemmin:

HVAC isopartner insulation

LVI lämpö-/kondenssi

Løsninger tikl prosessindustrien

Prosessiteollisuus

banner our solutions

Valikoima